UUSIMMAT

Return to Monkey Island julkaistaan aluksi vain yhdelle konsolialustalle ja PC:lle, tällainen on uusi pelitraileri

28.06.2022 22:22 Muropaketin toimitus

Return to Monkey Island tulee saataville Nintendo Switchille ja PC:lle, muilla konsoleilla pelaavat saavat odottaa pidempään.

Return to Monkey Island oli osana tuoretta Nintendo Direct -lähetystä, jossa esiteltiin uutta pelitraileria. Lisäksi selvisi, että peli tulee aluksi saataville vain Nintendo Switchille ja PC:lle. Myös pelin nettisivut ovat uudistuneet merkittävästi, ja ne ovat interaktiiviset. Asiasta kirjoittaa Eurogamer.

Pelistä paljastettiin uusia yksityiskohtia. Return to Monkey Island käynnistyy siitä, mihin Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge päättyi, eli huvipuistoon. Monkey Island 2:n lopussa annettiin ymmärtää, että pelien sankari Guybrush on vihollisensa LeChuckin veli, ja pelin tapahtumat olivat pelkkää kuvitelmaa.

Return to Monkey Island pitää sisällään aiemmista peleistä tuttuja teemoja, kuten merirosvojen miekkailua ja räjähtävää meritoimintaa. Myös pelihahmot ovat tuttuja, sillä Return to Monkey Islandissa nähdään muun muassa Elaine Marley, puhuva pääkallo Murray ja epätoivoinen kauppamies Stan.

Peliä kehittävä Ron Gilbert kertoi aiemmin, että jatkossa pelaajien ei tarvitse enää käyttää läpipeluuohjeita.

“Jos pelaajilla ei ole käytössä pelin sisäistä vihjejärjestelmää, he ryhtyvät etsimään netistä läpipeluuohjetta”, Gilbert perusteli.

Gilbert on joutunut kritiikin kohteeksi, koska Return to Monkey Island ei ole niin sanottu pikselipeli.

“Meillä on tiimissä uskomattoman taitavia artisteja, animaattoreita, äänisuunnittelijoita, ohjelmoijia ja pelitestaajia, jotka kaikki tekevät kaikkensa sen eteen, että peli näyttää ja kuulostaa upealta, ja sitä on mahtavaa pelata”, Gilbert totesi.

LUE MYÖS: Return to Monkey Island -luoja ei liioin kritiikkiä kuuntele: ”En tee teidän haluamaa peliä”