Rock Band 4:n toivotun lisävarusteen valmistus lopetettiin alle kuukauden jälkeen

27.12.2016 16:00 | Muropaketin toimitus

Rock Bandin peliohjaimista vastaava PDP on lakkauttanut Legacy Adapterin valmistuksen ilman ennakkoilmoitusta alle kuukauden jälkeen. Lakkautettu adapteri mahdollisti Rock Band 4:n pelaamisen sarjalle aiemmin julkaistuilla huipputason rummuilla.

Rock Band 4:lle hiljattain julkaistu Wired Legacy Adapter ei ole suuren yleisön hittituote, mutta sitäkin tarpeellisempi musiikkipelin harrastajille. Marraskuussa markkinoille saapunut adapteri mahdollistaa pelin pelaamisen sarjalle aiemmin julkaistuilla huipputason rumpuseteillä.

Nyt Destructoid raportoi kuitenkin, että lisävarusteen valmistus on syystä tai toisesta lakkautettu vain alle kuukausi julkiasun jälleen. Harmonixin foorumilla pelaajat ovat raportoineet, että laitevalmistaja PDP on vahvistanut asian adapterista tiedustelleelle pelaajalle.

”Rock Band Legady -adaptereita ei enää valmisteta, sillä niitä valmistettiin rajattu määrä Harmonixin kanssa tekemämme sopimuksen mukaisesti”, todetaan PDP:n vastausviestissä.

Harmonix puolestaan on kieltäytynyt kommentoimasta koko asiaa Destructoidille. Pelisivuston mukaan useat pelaajat ovat avautuneet pettymyksestään Harmonixin foorumilla, kun odotettua lisälaitetta ei enää olekaan saatavilla.

PDP aloitti Harmonixin yhteistyökumppanina aiemmin tänä vuonna ja korvasi Mad Catzin virallisten Rock Band -ohjainten valmistajana. PDP on valmistanut myös syksyllä Rivals-laajennuksen ohessa julkaistun taitettavan kitaraohjaimen.

Rock Band
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat