Uusimmat

Samsung poistatti YouTubesta GTA V -modivideon, jossa viskellään räjähtäviä puhelimia

21.10.2016 20:00 Tuukka Hämäläinen

grandtheftauto-grandtheftautov-explodingsamsung-screencap-001

Räjähtäviä Samsung-puhelimia sisältävä GTA V -modi on ilmeisesti kiinnittänyt elektroniikkajätin huomion. Modia esittelevä video on poistatettu YouTubesta Samsungin toimesta.

Syksyllä mediassa levisi tieto Samsungin Galaxy Note 7 -puhelimien syttymisestä palamaan. Muuan Grand Theft Auto V -pelin (2013) moodaja innostui irvailemaan tätä tekemällä GTA-modin, jossa kranaattien sijaan voikin heitellä räjähtäviä Samsungin puhelimia.

Ars Technica kuitenkin raportoi, että modi ei ole mennyt ohi itse puhelinvalmistajaltakaan. Sivuston mukaan YouTubeen ladattu esittelyvideo ”GTA 5 MOD – Samsung Galaxy Note 7 (bomb)” on poistatettu videopalvelusta Samsung Electronics American toimesta. Kuten Ars Technica huomauttaa, ei Samsungilla todennäköisesti ole lainmukaisia perusteita poistattaa videota tekijänoikeuksiin vedoten, kuten YouTubessa ilmoitetaan.

On tosin mahdollista, että video on poistatettu automaattisesti, sillä YouTubesta löytyy ainakin toistaiseksi vielä useita muita videoita, jotka esittelevät samaa modia. Alta voit nähdä yhden niistä.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat