UUSIMMAT

Se paras GTA juhlii 10. syntymäpäiviään

26.10.2012 16:45 Miikka Lehtonen

Jos minulta kysytään, paras Grand Theft Auto on Vice City. Muissa on ehkä ollut reteämpiä ominaisuuksia ja hienouksia, mutta Vice Cityssä kaikki oli aikanaan niin kohdallaan. Pelattavuus, sisältö ja ennen kaikkea se mahtava neonpinkkinen kasaritunnelma. Ja piru vieköön, joko siitä on 10 vuotta?

Niin näyttäisi olevan, sillä Rockstar on vastikään ilmoittanut, että Vice City julkaistiin 10 vuotta sitten. Juhlan kunniaksi firma on kaivanut arkistoistaan pinon Vice City -asseteja, eli kaikenlaisia taideteoksia, konseptipiirrustuksia ja muita juttuja pelin kehitystaipaleen varrelta.

Samaan syssyyn ilmoitettiin myös, että Vice City tulee syksyn aikana saamaan uusintaversion, joka julkaistaan iOS- ja Android-mobiililaitteille. Uusintaversio taitaa tässä tapauksessa tarkoittaa ihan uudelleenjulkaisua, mutta kaipa sekin mobiilimiehille kelpaa.

Synttärit ovat siis 29.10., jolloin arkiston ovet aukeavat, salaisuudet paljastetaan ja halukkaat voivat ostaa juhlakamaa Rockstarin verkkokaupasta. Itse taidan juhlan kunniaksi viettää tämän illan Vice Cityn maisemissa.

Lähde: Rockstar

Lue myös

Himoitsetko Wii U:ta? Parempi olla jonossa aika ajoissa!

Zombiseikkailu Deadlight yllätti pelaajat Steamissa

Taas sammui yksi muinainen tietopalvelu

XCOMin ensimmäinen DLC ei kuulosta kovin helmeltä