Uusimmat

Shadow of the Eternals ei vain suostu kuolemaan

25.05.2016 11:00 Juho Anttila

Klassikkokauhuilu Eternal Darknessin henkinen seuraaja, Shadow of the Eternals on peli, joka ei vain tunnu kuolevan. Lievästi sanottuna kyseenalaista mainetta nauttivan Dennis Dyackin hengentuotoksen kehityskaari on ollut vähintäänkin outo, kiemurainen ja ainakin tähän saakka erinomaisen epäonnekas. Nyt jo monta kertaa kuopattu peli osoittaa jälleen elonmerkkejä.

Shadow of the Eternalsin epäonnesta ei voi puhua puuttumatta Dennis Dyackin persoonaan. Alkuperäisen Eternal Darknesin julkaisun jälkeen Dyack on tullut tunnetuksi lähinnä epäonnistuneista peliprojekteista, epätoivoisesta oikeusjutusta Epic Gamesia vastaan ja hyvin hämäristä lähtökohdista pystytetystä Precursor Games -studiosta. Kaiken kohun ohessa Shadow of the Eternals epäonnistui kahdessa yhteisörahoituskampanjassa, minkä jälkeen projekti ja Precursor Games haudattiin vuonna 2013.

Nyt Dennis Dyack on pulpahtanut taas julkisuuteen uuden The Quantum Tunnel -nimisen YouTube-kanavan isäntänä. Uusimmassa lähetyksessä mies vakuuttaa, että Shadow of the Eternals on taas työn alla, mutta mitään konkreettista pelaajille ei kuitenkaan tarjota. Dyackin mukaan yhteisörahoituskampanjat epäonnistuivat erittäin epäeettisen pelijournalismin vuoksi. No, voihan sitä niinkin ajatella, mutta oli mitä mieltä tapahtuneesta tahansa, uskoisin pelikansan tarvitsevan vähän enemmän konkreettista näyttöä ennen kuin alun perinkin heikko usko Shadow of the Eternalsiin saadaan palautettua.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.youtube.com/channel/UCZpmbKeSnKreOTk_5IwKsQQ

Lisää aiheesta

Kiistelty Denis Dyack yrittää tehdä TAAS Shadow of the Eternalsia

Shadow of the Eternals pääsi haudan lepoon

Shadow of the Eternals jäi taas ilman rahoitusta

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat