Sonylta uudenlaista PlayStation-oheiskrääsää

31.05.2006 00:00 | Muropaketin toimitus

Miltä kuulostaisivat Emilio Puccin suunnittelema PSP-kotelo tai PlayStation-logoilla varustetut viinilasit? Jos into heräsi ja kukkaro alkaa painaa setelimäärän vuoksi turhan paljon, Sonylolisi hyviä uutisia!

T-paidat, avaimenperät ja puhelinpidikkeet ovat tuttua videopelioheiskrääsää kaikille pelejä ennakkovaranneille tai pelitapahtumissa käyneille. Sony ei tällä kertaa ole tyytynyt tavanomaiseen, sillä firman äskettäin lanseeraama ”PlayStation Signature” -tuotevalikoima puskee vähintään mielenkiintoiseen suuntaan. Jo mainittujen viinilasien ja designer-konsolikotelojen ohella tuotevalikoimasta löytyy muunmuassa designer-kyniä, korkkiruuveja ja reilut sata euroa maksava PlayStation-poolopaita.

Tuotevalikoima on herättänyt jo nyt paljon nettikeskustelua, lähinnä epäuskoisen naureskelun suunnalla. On vaikea keksiä, kenelle koko idea on suunnattu. PlayStation tuskin pärjää oikeille designer-nimille niin kutsutuissa paremmissa piireissä, eivätkä pelaajat ole perinteisesti juuri tämän tyyppisestä muodista perustaneet.

Jäämme odottamaan PlayStation-monokkelia, jonka avulla voimme ilmaista yllätyksemme seuraavan Sonyn PR-tempauksen suhteen kuin herrasmiehet konsanaan. Myös kilpailijoiden mahdollinen vastaus kiinnostaa. Pääsemmekö seuraavaksi nauttimaan Super Mario -juustohöylästä tai Xbox-logoilla varustetuista kaviaarilusikasta?

Kuvia tuotevalikoimasta voi ihailla vaikka Game Watchin japaninkielisillä sivuilla. Mikäli hinnat kiinnostavat, yksi Yen vastaa noin 0.007 euroa.