Sonyn verkkokaupan töppi vahvisti: The Last of Us saa PS4-version

09.04.2014 16:00 | Miikka Lehtonen

Viime vuoden puhutuimpiin ja kehutuimpiin peleihin kuulunut The Last of Us kärsi yhdestä ongelmasta. Se julkaistiin PlayStation 3:lle. Kaikki kunnia Sonyn konsolille, mutta joskus raudan rajat vain tulevat vastaan. Tuloillaan oleva uusintaversio voi ehkä tehdä pelille enemmän oikeutta.

Jo PlayStation 3:lla The Last of Us näytti todella hyvältä, mutta kaikesta tuli sellainen olo kuin kehitystiimi olisi tähdännyt vähän korkeammalle. Halunnut enemmän. Ollut rajoitettu. ”Kunpa peli olisi julkaistu PlayStation 4:lle”, haaveilin. Ja nyt niin käy. Asiastahan huhuttiin jo aiemmin, mutta nyt tuli epäsuora vahvistus. Peli kun piipahti Sonyn verkkokaupassa.

Tarkkasilmäiset PSN-käyttäjät spottasivat ja kuvasivat Sonyn verkkokaupan nettiversiosta The Last of Us Remastered -pelin PlayStation 4:lle. Ostoyritys johti tietenkin 404-virheeseen, koska itse sivua ei ollut vielä olemassa, mutta mainosbannerit kylläkin. Eli oletettavasti joku tällä hetkellä siivoilee työpöytäänsä töpin seurauksena.

Matkassa oli yksi mutta, nimittäin hintalappu. PlayStation 4 -versio kustansi täydet 59,99 taalaa, eli Euroopassa sen voidaan olettaa olevan myös täysihintainen. Moni ehti toivomaan ennakkoon jonkinlaista ”jos omistat jo PlayStation 3 -version, tässä tarjoushinta” -diiliä, joka on toki yhä mahdollista, mutta… No, maksaisitko The Last of Usin komeammasta versiosta täyden hinnan? Mitä jos se sisältäisi DLC:n?

Lähde: NeoGAF

Lisää aiheesta

The Last of Us (PS3)

Huhupartio: The Last of Us tulossa PS4:lle – Sony vaikenee

Muropaketin uusimmat