UUSIMMAT

Space Hulk sai ilmaista lisäpelattavaa

08.10.2013 13:15 | Juho Anttila

Legendaarisen Space Hulk -pelin jokin aika sitten julkaistu digitaaliversio oli hyvä peli, mutta samalla pieni pettymys. Lautapelin tunnelma ei aivan kantanut pikseliversioon saakka, mutta ennen kaikkea peli oli julkaisuhetkellä suorastaan kammottava bugiläjä.

Peliä on kuitenkin päivitetty ahkerasti ja vähän kerrallaan ötököiden alta on saatu kaivettua esille peli, joka lähestyy ainakin tekniseltä tasoltaan sitä, mitä alun perin odotettiin. Juuri julkaistu 1.2-päivitys lisää peliin paitsi vinon pinon korjauksia, myös ilmaisen minikampanjan.

Kolmen tehtävän mittainen kampanja, nimeltään ”Messenger of Purgatory”, antaa pelaajille tehtäväksi etsiä kuolleen kapteeni Atariuksen jäännökset. Lisäsisällön määrä ei välttämättä ole hirmuisen suuri, mutta hinta-laatusuhde on ainakin kohdallaan.

Pelin kehittäneen Full Controllin toimitusjohtaja Thomas Hentschel Lund kiittelee vuolaasti pelaajia, jotka ovat ottaneet pelin omakseen sen rouheasta alkutaipaleesta huolimatta. Uusin päivitys onkin oiva kiitos, sillä vaikka ihan kaikkia valituksen aiheita ei vieläkään olla saatu korjattua, sisältää paketti silti huomattavan monta toivottua parannusta.

Lund lupaa myös, että Full Controllilla riittää ideoita. Suunnitelmissa on muun muassa tarjota jatkossa lisää nyt julkaistua pidempiä kampanjoita. Ehkä Space Hulkista on vähitellen ajan kanssa kuoriutumassa se peli, joka sen piti olla jo pari kuukautta sitten.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Arvostelussa legendaarisen Space Hulkin vähemmän legendaarinen PC-versio

Space Hulk keeps on hulking – marssikaamme yhdessä kohti voittoa!

Space Hulk (Mac, PC)