Star Wars Battlefrontin kallein painos sisältää myös kaiken DLC:n

13.10.2015 14:30 | Miikka Lehtonen

EA:n Star Wars -verkkoräiskintä on enää muutaman viikon päässä. Jos peli on vielä ostamatta, EA haluaisi kiinnittää huomiosi 120 rahan hintaiseen keräilyversioon.

Hinta kuulostaa suolaiselta, sillä pelistä on tarjolla myös 59 euron hintainen normaaliversio ja 69 euron hintainen deluxe edition, joka sisältää muun muassa Han Solon läjäyttimen ja herjaeleitä, joita 59 euroa pelistään maksaneet lantsarit eivät saa.

Mikä sitten tekee 119,80 euron hintaisesta 50 euroa paremman ostoksen? Ainoa ero deluxe editioniin on, että Ultimate Edition sisältää myös season passin, eli kausikortin, joka oikeuttaa kaikkeen peliin julkaistavaan lisäsisältöön. Season pass maksaa yksinään 49,90 euroa ja sisältää neljä laajennusosaa ja yksinoikeudella tarjoiltavan ”Shoot First” -eleen.

Nokkelimmat ynnäilivätkin varmasti jo, että Ultimate Edition ei sinänsä sisällä mitään alennuksia verrattuna siihen, että ostaisi 69 euron hintaisen erikoispainoksen ja kausikortin erikseen, eikä myöskään mitään ylimääräistä sisältöä. Vähän erikoinen ratkaisu, siis.

Lähde: EA

Muropaketin uusimmat