UUSIMMAT

Street Fighter IV huomenna superina

29.04.2010 16:45 | Kalle Lahtinen

Capcom on saanut valmiiksi tappelupeli Street Fighter IV:n superehostetun version. Super Street Fighter IV on muuten sama peli kuin viime vuonna julkaistu esikuva, mutta reilusti monipuolisempana.

Superversio sisältää 10 uutta hahmoa, uusia kombinaatioliikkeitä, pelitasoja, bonustasoja sekä monipuolisemmat moninpelivaihtoehdot.

Toisista pelaajista otetaan mittaa muun muassa tiimiotteluissa sekä loppumattomassa mittelyssä. Kesäkuussa julkaistaan myös aivan uusi turnausmoodi digitaalisena latauksena, jossa tavoitellaan maailmanlaajuisia voittajatitteleitä.

Super Street Fighter IV julkaistaan Euroopassa huhtikuun 30. päivänä.

Lisätietoja: Super Street Fighter IV.

Lisää aiheesta

Street Fighter IV (PS3, 360)

Jotkut pelisarjat kestävät ajan kulutusta enemmän kuin toiset. Yksi pitkäikäisemmistä pelisarjoista on Street Fighter, joka on säilyttänyt asemansa yhtenä pidetyimmistä tappelupeleistä 80-luvun loppupuolelta tähän päivään asti. Erikoisesti sarja yltää vasta nyt neljänteen osaan.

Tappelupeleistä ei ole silti ollut puutetta, sillä sarjan toista osaa on lämmitelty enemmän kuin tarpeeksi kaikenlaisten uusina peleinä myytyjen pikkupäivitysten muodossa. Sivujulkaisujakin on nähty enemmän kuin tarpeeksi. Street Fighter IV yrittää vedota hieman yksinkertaistetulla pelimekaniikalla etenkin Street Fighter II:n faneihin.

Lue myös

Arvostelu: Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers (Wii)

Bungie loikkasi Activisionin leiriin – kymmeneksi vuodeksi

Infinity Wardin kaaos jatkuu – sulkeeko Activision koko studion?

Metro 2033 loi väkevää tunnelmaa Valven keinoin

Keskustelu

Lähti tilaukseen. Verkkiksestä 32 egellä + ilmanen toimitus, pakkohan se oli ostaa.

@6
äänet saa kyllä myös japaniksi ja Superissa on eri teemabiisi :D

Tämäkin street fighter pilattu, kiitos pelin teema biisille ,jonka joku hintti artisti tehnyt. Ja peli on vielä englanniks. Pelasin vähän aikaa ja ei tullut yhtää, street fighter tunnelmaa, kyl se on paras se SNESsin street fighter.

Muropaketin uusimmat