UUSIMMAT

Tässä syy ilmaisen Lord of the Rings Onlinen myöhästymiselle

20.10.2010 11:30 | Tero Lehtiniemi

Euroalueen sorsiminen ei pelibisneksessä ole mitenkään tavatonta. Kaikki on kalliimpaa, kaikki tulee tänne myöhemmin ja niin edelleen. Lord of the Rings Online muuttui Yhdysvalloissa ilmaiseksi pelattavaksi jo viime kuussa, mutta Euroopan viivästymistä Codemasters on selitellyt ”viime hetken hienosäädöllä”. Nyt firma on kuitenkin antanut oikean selityksen, eikä se ollut pelillinen.

Codemasters-pomo David Solari on nimittäin antanut lausunnon LotROn EU-forumeilla, jossa tämä selittelee myöhästymisen syytä. Ongelmat eivät suinkaan ole olleet teknisiä, vaan juridisia. Koska kyseessä ovat olleet sopimusongelmat, niistä ei Solarin mukaan ole saanut puhua, jonka takia firma on joutunut turvautumaan epämääräisiin selityksiin.

Ilmaiseen peliin siirtyminen vaati Solarin mukaan sopimuksen, ja siitä neuvotteleminen on kestänyt huomattavasti kauemmin kuin firma alunperin oletti. Neuvottelut on nyt kuitenkin saatu päätökseen, ja Solairn mukaan nyt ollaan niin sanotusti loppusuoralla. Tarkkaa aikataulua hän ei kuitenkaan uskalla antaa, koska muutoksen valmistelu vie aikansa. Hän kuitenkin lupaa että firman väki antaa nyt ”kaikkensa” sille että ilmais-LotRO saadaan myös julkaistua myös Euroopassa.

Ilmais-LotRO:lle onkin tilausta, sillä toisin kuin lähes tulkoon kaikki muut F2P:hen siirtyneet verkkoroolipelit, Lord of the Rings Online on oikeasti hyvä ja pätevä peli, jolle ilmaiskanava varmasti tuo paljon sen ansaitsemia pelaajia.

Lähde: Response to the Community

Lue myös

Pelaa DJ Hero 2:sta eDomen pelihallissa

Facebook-pelit nuuskivat yksityistietoja

Brasilia haluaa kieltää Grand Theft Autot koko maailmalta

 

Keskustelu

Sais kyllä tulla jo, jenkkiversiota tuli pelattua pari viikkoa mutta mieluummin nyt odottelen tätä ja pelaan euroseurassa

Tulipa sekin sitten selväksi, vaikka en olekaan viime aikana ehtinyt pelaamaankaan. Mitä itse olen pelannut lotroa 2,5 vuotta (eka mmorpg… ennen pelannut koko COD sarjaa) olen ollut ihan tyytyväinen ja onhan se koukuttanutkin, tämä vuosi on ollut aika floppi vain, kohta vuosi mennyt eikä ole tullut ”mitään” uutta sisältöä.
Kannattaa kokeilla PvP Monster osaa myös pelistä Urukit, Orcsit, vaikka ei tuota f2p pystykään pelaa, mutta vielä on aikaa tehdä trial accountti ^^

Testailin pelin trialia ja pakko sanoa, että ei oikein iskenyt. Parempi LOTRO minusta on kuin D&D online, mutta koukku jäi minusta puuttumaan.

Onneksi tuota on Eurooppalaisetkin jo voineet pelata ilmaiseksi ihan siinä missä Amerikkalaisetkin. Lataavat vaan clientin pelin virallisilta sivuilta ja pelaavat Amerikan servereillä.

Muropaketin uusimmat