Uusimmat

Tesla halusi laittaa kehutun pelin autoihinsa – kehittäjälle tarjottiin nolla dollaria ja ”näkyvyyttä”

01.11.2022 13:20 Muropaketin toimitus

Teslan kerrotaan tarjonneen pelkkää lämmintä kättä kehuttujen indiepelien kehittäjille.

PC Gamer uutisoi, että pelikehittäjä Sam Barlow on paljastanut autovalmistaja Teslan tehneen hänelle naurettavan tarjouksen kehutusta indiepelistä Her Story (kuvassa). Barlown mukaan Teslalta otettiin häneen yhteyttä Her Storyn julkaisemiseksi autojen sisäiselle tietokoneelle.

”Kun kysyin, paljonko he maksaisivat lisenssistä ja että he kustantaisivat vaaditun käännöstyön, he tarjosivat nollaa, mutta pyysivät minua ottamaan huomioon kuinka paljon näkyvyyttä saisin”, Barlow kertoo alla olevassa twiitissä.

Barlown twiitin alla toisen indiehitin Untitled Goose Gamen julkaisija kertoi lisäksi, että myös tästä pelistä tehtiin samanlainen tarjous Teslan suunnalta. Ilmeisesti miljardiyhtiöllä ei uskota, että pelikehittäjille tulisi maksaa työstään yhtään mitään.

Kumpikaan peli ei myöskään ole mikään piskuinen mikrojulkaisu, vaan molemmat ovat saaneet vuolaasti kehuja pelimedialta sekä pelaajilta, ja jopa voittaneet useita palkintoja. Her Story sai muun muassa The Game Awards -palkinnon parhaasta tarinasta ja Golden Joystick -palkinnon vuoden läpimurtona. Tuskinpa siis kumpikaan peli paljon lisää näkyvyyttä kaipaa.

Muropaketin uusimmat