Testissä Gioteck EX-02s -kuulokemikrofoni

12.05.2012 12:30 | Jukka O. Kauppinen

Juho Anttila sai tehtäväkseen suunnata PS3:n verkkorintamalle ja testata, jotta miten viestiminen sujuu Gioteckin mikkikuulokkeilla. Miten kävi?

PlayStation 3 -konsolille tarkoitettua laite ei ole kuitenkaan lajityyppinsä pienikokoisimpia edustajia. Pituutta pötkylällä on yhdeksän senttiä ja leveyttäkin kertyy 2,5 sentin verran. Tämä ei kuitenkaan oireile epämiellyttävänä painona, sillä EX-02s tuntuu korvalla kevyeltä. Kyse on ennemminkin visuaalisesta ongelmasta. Kaikki eivät tahdo korvalleen törröttämään näin suurikokoista laitetta.

Toisaalta mikrofoni voi olla myös tyylikannanotto. Gioteckin laitetta myydään kolmella erilaisella kuvioidulla värillä. Sähäkän punaisen lisäksi valikoimasta niin digitaalinen kuin myös sininen ja mattamusta maastokuosi. Varsinkin räiskintöjä pelatessa viimeksi mainittu tuo varmasti kommunikointiin aivan omanlaistaan vakuuttavuutta ja itsevarmuutta.

Kuoren vaihtaminen on helppoa. Vanhat kuoret taitetaan irti ja uusi väri napsautetaan paikoilleen. Muotitietoinen voikin vaihdella kuulokemikrofoninsa väritystä vaikka päivittäin. Toki tästä kannattaa ilmoittaa myös pelitovereille. ”Hei, tänään pelaan sinisellä.”

Lue koko juttu: Gioteck EX-02s: Uuden sukupolven kuulokemikrofoni

Lue myös

3DS Circle Pad Pro – veivaa tattia tuplana

Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional -äänikortti testissä

Sound Blaster Tactic3D Wrath – oivat langattomat kuulokkeet pelaajalle

SteelSeries 6Gv2 – jämäkkä ja tarkka mekaaninen pelinäppis

uDraw GameTablet on susi lelun vaatteissa