Uusimmat

The Last Guardian vakuuttaa arvioiden perusteella: ”Älkää antako framerate-ongelmien haitata”

06.12.2016 16:30 Muropaketin toimitus

thelastguardian-002

The Last Guardianin kansainvälisissä arvioissa pelin uskotaan lumoavan etenkin ne pelaajat, jotka pitivät Team Icon aiemmista peleistä.

Aiemmin tänään kerroimme, että PlayStation 4:n odotettu The Last Guardian näyttää kärsivän kuvataajuus- eli framerate-ongelmista. Teknisistä ongelmista huolimatta pelille satelee kiittäviä arvioita kansainvälisessä mediassa.

”Liikuttava seikkailu, jota tähdittää eriskummallinen seuralainen. Kuvataajuusongelmat vaivaavat, mutta älä anna sen estää sinua läpäisemästä tätä upeaa peliä”, kirjoittaa esimerkiksi GamesRadarin kriitikko.

Metacriticissä pelille on uutisen kirjoitushetkellä listattuna 60 arvioita, joiden keskiarvo on 84. Erityisesti kiitosta herättää pelin päähenkilöiden, nuoren pojan ja mystisen Trico-olennon välinen suhde.

”Joillekin The Last Guardianin epävarmat kontrollit, kömpelö kamera ja bugit ovat varmasti liikaa. Muut eivät välitä, sillä he pääsevät kokemaan yhden videopelihistorian uskomattomimmista suhteista”, todetaan VideoGamerin arviossa.

Peli myös jakaa jonkin verran mielipiteitä. Destructoidin arviossa todetaan, ettei peli ole Team Icon ja pelikehittäjä Fumito Uedan parhaita pelejä, kun taas Hardcore Gamer julistaa sen olevan ”Team Icon pääteos”. Yhteinen mielipide lienee, että Icon (2001) ja Shadow of the Colossuksen (2005) ystäviä peli tulee varmaankin miellyttämään.

”Lopullinen tuote ei tunnu vuoden 2016 peliltä. Sen sijaan se on kummallinen seikkailu, joka kutsuu sinut kadottamaan itsesi sen maailmaan. Rakastan sitä, ja uskon, että jokainen joka rakastaa Team Icon aiempia pelejä tulee arvostamaan sitä, mitä pelistä voi löytää”, kuvaillaan GamesBeatin arviossa.

The Last Guardian
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat