Uusimmat

The Lord of the Rings: Gollum on saanut tylyn vastaanoton kaikilta – ”Vuoden huonoin peli”

26.05.2023 14:34 Muropaketin toimitus

Klonkulla ei ole onnen päivät, sillä hänen uusi seikkailupelinsä ei tunnu monille kelpaavan.

Odotettu seikkailu- ja hiiviskelypeli The Lord of the Rings: Gollum ilmestyi eilen, ja nyt sen ensimmäiset arviot ovat linjoilla. Niin kriitikot kuin pelaajatkin ovat antaneet Daedalic Entertainmentin pelille tylyn arvion.

Metacriticissä Gollumin keskiarvo on uutisen kirjoitushetkellä vain 40-43, alustasta riippuen. Video Games Chronicle ehti jo uutisoida, että näillä pisteillä Klonkun oma peli näyttää valitettavasti olevan vuoden haukutuin julkaisu.

Myöskään pelaajille Gollum ei näytä uppoavan yhtään paremmin. Steamissa pelille on tähän mennessä listattuna tosin vain alle 100 arviota, mutta niistä vain 31 prosenttia on positiivisia.

Gollum on saanut kriitikoilta kehuja lähinnä tarinasta, mutta kaikkea muuta sitten haukutaankin. Esimerkiksi monet pelimekaniikat, tekoäly ja ”vanhentuneet” grafiikat saavat tylytystä pelimediassa. Muropaketin arvio pelistä ilmestyy ensi viikolla.

The Lord of the Rings: Gollum on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille.