Uusimmat

The Lord of the Rings: Gollum -pelin tekijät tahtovat palata Keski-maahan uudelleen

18.10.2022 14:10 Muropaketin toimitus

Tulevan Klonkku-pelin kehittäjillä olisi halu tehdä lisää Taru Sormusten herrasta -pelejä.

The Lord of the Rings: Gollum -seikkailupelin piti jo ilmestyä, mutta kesällä sen julkaisu yllättäen lykättiin, eikä uutta päivämäärää ole kerrottu. Pelikehittäjä Daedalic Entertainment katsoo kuitenkin jo tulevaisuuteen, sillä studio on ilmaissut halunsa tehdä enemmänkin J.R.R. Tolkienin fantasiamaailmaan sijoittuvia pelejä.

The Lord of the Rings: Gollum ei kuvaa suoraan mitään Tolkienin kirjoissa kerrottuja tapahtumia. Sen sijaan pelin tarinassa kuvitellaan, mitä Klonkulle tapahtui Sormuksen menettämisen jälkeen, ja kehittäjät toivovat että heidän näkemyksensä hyväksytään.

”Jos tämä menee nappiin, toivomme että Klonkun tarina aletaan nähdä kulkevaksi juuri näin, ja sitten voimme siirtyä toiseen osaan universumia”, studion julkaisupäällikkö Jonas Husges kommentoi GameSpotin mukaan. ”Ja toivottavasti tekisimme toisenkin Taru Sormusten herrasta -pelin, mutta jostakin muusta aiheesta.”

Daedalicin tulevat Taru Sormusten herrasta -pelit riippuvat varmasti paljon siitä, miten The Lord of the Rings: Gollum onnistuu ja menestyy. Peli on tekeillä PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle, ja myöhemmin sen on tarkoitus kääntyä myös Nintendo Switchille. Uutta julkaisupäivää millekään alustalle ei ole ilmoitettu.