The Rocky Horror Show -peli kutsuu koskettelemaan

18.02.2016 10:00 | Juho Anttila

The Rocky Horror Show on legendaarinen musikaali, joka on tullut tunnetuksi ennen kaikkea vuonna 1975 kuvatun The Rocky Horror Picture Show -elokuvaversion kautta. Leffa on noussut hämmentäväksi kulttihitiksi, jota käydään katsomassa kerta toisensa jälkeen, roolihahmoiksi pukeutuen ja vuorosanoja hahmojen perässä toistaen.

Nyt The Rocky Horror Show valtaa uuden median, kun The Rocky Horror Show Touch Me tuo legendan älypuhelinten ja tablettien näytölle. Teoksen toteutuksesta vastaa uusi Rocket Lolly Games -niminen studio. Projekti on vielä siinä määrin alkutekijöissään, että valmista nähdään vasta vuonna 2017.

Rocky-faniksi tunnistautuva Kauppinen huuteleekin jo ”näkemättä paskaa”, mutta tekijät itse uskovat projektiinsa. Tekijöillä on kokemusta teatterissa työskentelemisessä ja tätä aiotaan hyödyntää myös itse pelissä. Lisäksi Rocket Lolly Games toivoo The Rocky Horror Show -brändin elävän pelipuolellakin vielä lukuisten vuosien ja pelien ajan. Rocket Lolly Gamesin puuhahenkilöt tunnustautuvat The Rocky Horror Shown vannoutuneiksi faneiksi, joten eiväthän he ihan mitä tahansa tuubaa voi päästää markkinoille rakastamansa brändin nimissä.

Eiväthän…?

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: www.rocketlollygames.com

Lisää aiheesta

Tv-vinkki: Onko tämä eroottinen painajainen upea klassikko vai karmeaa roskaa?

Big Bang Theory -sarjan näyttelijät The Rocky Horror Picture Shown parissa