The Walking Dead -seikkailun kakkoskausi starttaa Xboxilla 18. joulukuuta

11.12.2013 11:00 | Juho Anttila

Pitkä odotus alkaa vihdoin olla ohi. Viime vuoden päräyttävin emotionaalinen vuoristorata, seikkailupelien virstanpylväs ja pelien tarinankerronnan uudistaja, The Walking Dead, jatkuu vihdoin. Jo aiemmin tiedettiin, että jatkoa seuraa jo tämän vuoden puolella, mutta nyt tiedämme vielä enemmän.

Telltale Games ei ole vieläkään julkistanut pelin kakkoskauden ensimmäisen episodin, All That Remainsin virallisia julkaisupäiviä. Xbox-puhemies Major Nelson ehti kuitenkin jo kertomaan, että uutta The Walking Deadia nähdään Xbox 360 -konsolilla joulukuun 18. päivä. Valven Steam-palvelu puolestaan listaa ensimmäisen episodin julkaisupäiväksi joulukuun 17. päivän.

Tämänhetkisten tietojen mukaan hinnoittelu tulee myös olemaan maltillista. Yksi episodi kustantaa noin vitosen, kun taas ilmeisesti loput jaksot sisältävästä kausikortista saa maksaa viisitoista dollaria. Todennäköisesti eurohintoja ei juuri korjailla valuuttakurssien mukaan, vaan lystistä saa maksaa saman verran myös euroina mitattuna. Tämä tosin on pieni harmi, sillä jos taso on lähelläkään ensimmäistä kautta, tarjolla on huiman laadukasta vastinetta rahalle.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

The Walking Deadin kakkoskausi alkaa jo tämän kuun aikana!

Nenäliinat valmiiksi: The Walking Deadin kakkoskauden traileri lyö vyön alle

Mulkaisu: The Walking Dead: 400 Days