The Witcher 3 jää ilman PlayStation 4 Pro -meikkausta

20.09.2016 18:00 | Juho Anttila

CD Projektin The Witcher 3: Wild Hunt on yksi viime vuosien parhaista peleistä. Sen lisäksi, että teos on tarinankerronnan ja avoimen maailman tiennäyttäjä, on se myös graafisesti himputin komeaa katsottavaa. Olisi voinut siis kuvitella, että The Witcher 3 on otollinen kohde PlayStation 4 Pro -grafiikkakohennuksille.

CD Projekt on nyt kuitenkin ilmoittanut, ettei firma aio tehdä The Witcher 3:sta PlayStation 4 Pron tehoja hyödyntävää 4K-versiota. Firman mukaan Cyberpunk 2077 ja spinoff-korttipeli Gwent vievät sen verran resursseja, ettei moiseen yksinkertaisesti riitä aikaa.

Vaikka pelistä ei tehdäkään erikseen 4K-versiota, on mahdollista, että nykyinenkin versio hyötyy uuden PlayStationin teholisästä. Sony ei ole vielä vahvistanut, paraneeko esimerkiksi nykyisten pelien ruudunpäivitysnopeus PlayStation 4 Pro:lla ilman erillistä päivitystä, mutta jos Xbox One S voi toimia tässä suhteessa minkäänlaisena ohjenuorana, tulevat PlayStation 4 Pro -pelaajat todennäköisesti näkemään ainakin jonkinlaista ruudunpäivitysnopeuden parantumista, vaikkei Sony asiaa suureen ääneen etukäteen rummuttaisikaan.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: en.cdprojektred.com

PlayStation 4 Pro
Kaikki jutut aiheesta