”Titan Quest 2” kerää rahaa Kickstarterin välityksellä

19.04.2012 10:30 | Miikka Lehtonen

Muistatko vielä Titan Questin? Vuonna 2006 ilmestynyt toimintarope oli monilta osin todella erinomainen pakkaus, kuten moni aikanaan huomasi. Mutta koska suurin osa huomanneista huomasi tämän wareversion välityksellä, kehitystiimi meni konkkaan ja jatko-osa jäi saamatta. Ainakin tähän asti.

Entiset Iron Lore -heebot ovat lyöttäytyneet yhteen ja kehittäneet vapaa-aikanaan Titan Questin henkistä seuraajaa, Grim Dawnia. Peliä on devailtu kaksi vuotta iltaisin ja viikonloppuisin ja se alkaa olla moottoriltaan jo valmis. Mutta sitä sisältöäkin pitäisi saada vähän enemmän, ennen kuin peliä voisi myydä. Ja se vaatisi rahaa. Hei, Kickstarteriin mars!

Kyllä, Grim Dawn on uusin luku alati paisuvassa Kickstarter-projektien katalogissamme. Pari miestä alkuperäisestä tiimistä, alkuperäisen pelin engine ja demovideon perusteella alkuperäiselle uskollista meininkiä. Mutta uudistuksiakin löytyy. Pelin kehittäjä mainostaa, että Grim Dawnissa pääpaino on pelaajan valinnalla. Kenelle haluaa heittää keikkaa, missä järjestyksessä haluaa avata maailman osia ja niin edelleen.

 

Tiimi kaipaisi 280 000 taalaa pelinsä viimeistelemiseen, joten keräys on käynnissä. Rahaa on kilissyt tilille ensimmäisen yön aikana yli 100 000 taalaa, joten projektin onnistuminen näyttää hyvältä. 18 taalalla saa pelin, suuremmilla summilla taas muutakin. You know the drill.

Lisätietoja: Kickstarter

Lue myös

Borderlands 2 -ensikosketus – isompi, laajempi ja parempi

Osallistu Ghost Recon -kirjoituskilpailuun ja voita itse valitsemasi peli Ubisoftilta

PlayStation Networkin ilmaisominaisuuksille kylmää kyytiä

Virtaviivainen ja helposti lähestyttävä sotastrategia: Unity of Command

Keskustelu

Helposti onnistuivat keräämään tuplasti tarvittavan määrän rahaa.

Muropaketin uusimmat