Todellinen Star Wars -pelien klassikko saapuu uudelle alustalle ja laajempana kuin koskaan

01.06.2022 17:20 Muropaketin toimitus

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords kääntyy Nintendo Switchille aiemmin julkaisemattoman sisällön tukemana.

Obsidian Entertainmentin aikanaan kehitämät Star Wars Knights of the Old Republic -pelit ovat todellisessa klassikkopelien maineessa, ja nyt vuonna 2003 ilmestynyt KOTOR II: Sith Lord ilmestyy Nintendo Switchille entistä ehompana. Kaiken lisäksi uutta julkaisua tuetaan palauttamalla peliin ennen näkemätöntä sisältöä.

Kuten The Verge kertoo, ilmestyy julkaisun jälkeen erillinen Restored Content DLC, joka palauttaa peliin sellaista sisältöä, joka jouduttiin aikanaan leikkaamaan pelistä julkaisuaikataulun takia. Fanitekoisilla modeilla tätä sisältöä on jo onnistuttu palauttamaan osittain pelin PC-versioon, mutta nyt se näkee myös virallisesti päivänvalon.

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords ilmestyy Switchille 8. kesäkuuta. Käännöksestä vastaa muitakin Star Wars -pelejä kääntänyt Aspyr Media, ja pelin voi hankkia myös yhteispakettina viime vuonna kääntyneen sarjan ensimmäisen osan kanssa.