UUSIMMAT

Traileri: Tällainen on puhutteleva VR-räiskintä Singularity 5

16.01.2019 12:31 | Muropaketin toimitus

Yksityiskohtia vilisevä VR-toimintapeli Singularity 5 on nyt saatavilla useimmille VR-järjestelmille.

Ranskalainen indie-studio Monochrome on julkaissut sen ensimmäisen VR-pelin Singularity 5. Monochrome on tunnettu erilaisista VR-kokemuksista, ja se työsti täysin omavaraisesti VR-peliään kuuden kuukauden ajan. Singularity 5 on puhdasverinen wave shooter -arcade-peli, jossa pelaajan pitää selvitä koko maailman vallanneen Moore-tekoälyn metkuista.

Tavoitteena on vapauttaa Pariisi koneiden kylmästä otteesta viidellä eri kentällä. Tämä onnistuu tuhoamalla kaikki Artificials-tekoälyt, ja lopulta vetämällä piuhat irti Mooren temppelistä, jossa tekoäly majailee.

Pelaajan käytettävissä on laaja ja huipputeknologiaa pullollaan oleva arsenaali aseita, jotka kehittyvät pelin edetessä. Aseita pääsee tutkailemaan erityisessä Factory-osiossa.

Tiedotteen mukaan jokainen kenttä on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten, ja pelin ulkonäkö yhdistelee modernismia klassiseen tyyliin. Peli pitää sisällään erilaisia animaatiotyyppejä ja -tehosteita, joiden luvataan upottavan pelaajan syvälle tekoälyjen riivaamaan Pariisiin. Jokainen pelin esine hurisee vähintäänkin 90 FPS -kuvataajuudella.

Lisätietoja pelistä löytyy sen nettisivuilta.

Muropaketin uusimmat