Trials palasi kotiin – eli PC:lle!

21.03.2013 15:00 | Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen Redlynx-pelistudion Trials-sarja on matkaillut viime vuodet vierailla mailla. Konsoleilla. Mistään harharetkistä ei kuitenkaan ole ollut kyse, sillä yli vuosikymmenen ikäinen pelisarja on käynyt hakemassa muilta mailta kaukaisilta hyviä oppeja ja kasvanut yhdeksi maailman suosituimmista latauspeleistä. Nyt järisyttävän hauska – ja raivostuttava – pelisarja palaa kotiin PC-pelaajien luo.

Trials Evolution Gold –painos on Redlynxin ja Ubisoft Shanghain luoma megapaketti, joka sisältää Xbox 360:lle julkaistujen Trials HD:n ja Trials Evolutionin kentät entistäkin upeammassa, laajemmassa ja pelattavammassa kokonaisuudessa. Tarjolla on 129 rataa, minipelejä, moninpeli samalla koneella ja internetin yli sekä järkyttävän hyvä rataeditori, jolla sekopäisimmät rakentelijat voivat tehdä moporatojen lisäksi vaikka 3D-räiskintöjä, seikkailupelejä ja ties mitä.

Pelin voi ostaa/ladata niin Uplaystä kuin Steamistä erittäin kohtuullisella 19,99 euron hintalapulla.

Lisätietoja: Trials Evolution Gold @ UPlay

Lisätietoja: Trials Evolution Gold @ Steam

 

Trials Evolution Gold Edition -ennakko (PC)

Pelattavuudeltaan PC-versio onkin reilusti samaa tasoa kuin konsoliversionsa, mutta se ei vielä riitä kaikkein ultimaattisimman version titteliin. Siihen tarvitaan muun muassa kaikki Trials HD:n ja Trials Evolutionin radat samassa paketissa, Trials HD:n radat Evolutionin fysiikkamoottorille sovitettuna, konsoliversioitakin kattavammat online-leaderboard-toiminnot ja ennen kaikkea kaksi seuraavaa erityisjuttua

 

 

Lisää aiheesta

Pelintekoa Suomessa ulkomaalaissilmin osa 1: Trials HD ja Henryn ja Leen elämysmatka

Pelintekoa Suomessa ulkomaalaissilmin osa 2: Helsinki on kuin City17

Pelintekoa Suomessa ulkomaalaissilmin osa 3: lätkää ja kenttäsuunnittelua

Pelintekoa Suomessa ulkomaalaissilmin osa 4: harhailua kantakaupungissa, painottomuutta metsästämässä

Pelintekoa Suomessa ulkomaalaissilmin osa 5: mikroautoilua ja urakan päätös

Trials 2: Second Edition (PC) 

Muropaketin uusimmat