Twitchin suurimmat tähdet riitautuivat keskenään – täysin järjetön syy on nyt mahdollinen oikeustaistelu

22.01.2022 21:02 Muropaketin toimitus

Striimaustähdet Ninja, Pokimane ja JiDion ovat ajautuneet täysin tarpeettomaan riitaan.

PC Gamer uutisoi, että Twitch-tähtien keskinäinen draama käynnistyi aiemmin tällä viikolla, kun JiDion teki Imane ”Pokimane” Anysille viharaidauksen, jossa hän kehotti omia seuraajiaan ilkeilemään tarpeettomasti Pokimanelle.

Pokimane huomautti asiasta JiDionille, minkä seurauksena hänet bannattiin Twitchistä alkuun kahdeksi viikoksi. Se muutettiin kuitenkin pysyväksi, ja JiDionin mukaan syynä tähän ovat Pokimanen tekemät kommentit asiasta. Osan mielestä JiDion taas teki sen itselleen jatkamalla viharaidaustaan muilla sosiaalisen median kanavillaan.

Tapaus muuttui asteen naurettavammaksi, kun JiDion pyysi seuraavaksi Tyler ”Ninja” Blevinsiä pyytämään olemaan yhteydessä Twitchiin ja purkamaan tämän bannit. Pokimane kommentoi tämän jälkeen tapahtumia ja kertoo Ninjan yrittävän auttaa JiDionia, mutta että hänen mahdollisuudet ovat melko alhaiset.

Juuri näiden kommenttien vuoksi Ninjan vaimo Jessica Blevins on nyt uhannut haastaa Pokimanen oikeuteen, sillä hänen mukaansa Ninja ei suinkaan ole ollut yhteydessä Twitchiin. Hän väittääkin, että Pokimane on herjannut Ninjaa ja ryhtynyt aktiivisesti häiriköimään tätä, minkä seurauksena hän on nyt ottanut yhteyttä omaan lakitiimiinsä.

Kuten yllä olevasta voi jo vähän päätellä, on valtaosa muusta Twitch-yhteisöstä kääntynyt Pokimanen puolelle asiassa. Toistaiseksi tapahtumasta ei ole kuitenkaan laitettu lakialoitetta vetämään, vaan Jessica Blevinsin kommentit ovat toistaiseksi olleet vain uhkia.