UUSIMMAT

Ubisoft tahtoo korjata välinsä PC-pelaajien kanssa

23.02.2013 18:00 | Juho Anttila

Ubisoft

Yksi maailman suurimmista pelijulkaisijoista, Ubisoft, tuottaa aika paljon hienoja pelejä. Moni PC-pelaaja kuitenkin vierastaa julkaisijaa aika pahasti, eikä syyttä. Firman toiminta kun ei tietokoneella pelaavia kohtaa ole ollut aina ihan viimeisen päälle harkittua.

Pahamaineinen aina päällä ollut ja verkkoyhteyden vaatinut kopiosuojaus herätti aikanaan melkoisen vastalausemyrskyn, eikä syyttä. Olihan ratkaisu jokseenkin kömpelö ja maksavia asiakkaita kiusaava. Kränää on aiheuttanut myös Uplay-palvelun pakkosyöttö ja se ikävä fakta, että Ubisoftin pelien PC-versioita joutuu usein odottamaan kuukausia konsoliversioiden julkaisua pidempään.

Nyt Ubisoft on kuitenkin viestinyt tahtovansa parantaa suhteitaan PC-yhteisöön. Verkkoyhteyden vaatineen kopiosuojauksen poistaminen Ubisoftin peleistä on yksi askel tällä tiellä, kuten myös Uplayn pelitarjonnan vahvistaminen kolmansien osapuolten pelitarjonnalla. Sen sijaan se on yhä epäselvää, nähdäänkö Ubisoftin pelien PC-käännöksiä jatkossa samaan aikaan konsolikäännösten kanssa, vai joutuvatko PC-pelaajat odottamaan muualla jo julkaistuja pelejä tulevaisuudessakin pahimmillaan kuukausien ajan.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Ubisoft kyntää tappiolla

Ubisoftin uusin studio panostaa näyttelemiseen

Ubisoftin Uplayssä oli tietoturva-aukko, ei ole enää

Muropaketin uusimmat