Uusimmat

”Uhraa vihollisten sydämet jumalasi alttarilla” – Liuta uusia kuvia Conan Exiles -selviytymispelistä

19.11.2016 19:00 Tuukka Hämäläinen

conanexiles-013

Funcomin tulevasta Conan Exiles -selviytymispelistä julkaistiin nippu uusia kuvia. Pelin kuvausteksti lupaa eeppistä barbaarikamppailua.

Conan Barbaari -tarinoihin ja -elokuviin perustuva Conan Exiles -videopeli on kaikessa hiljaisuudessa ilmestymässä Steam Early Access -palveluun vuoden 2017 tammikuussa. Rustia (2013) muistuttavassa selviytymispelissä pelaaja aloittaa nollasta ilman varusteita ja hänen tavoitteenaan on kamppailla selviytymisestä barbaarien ja hirviöiden kansoittamassa maailmassa.

Conan Exilesista on äskettäin julkaistu nippu uusia kuvia, joita voit selailla alla olevasta galleriasta. Destructoidin lainaaman pelikuvauksen mukaan luvassa on melko eeppistä barbaaritaistelua:

”Orjuuta karkoitettujen maiden rosvot hallintaasi julmalla Wheel on Painilla. Uhraa vihollistesi sykkivät sydämet jumalasi verentahrimalla alttarilla saadaksesi todellisen voiman ja kunnian. Kutsu jumalasi jättiläismäinen avatar ja näe, kuinka se kaataa lakoon vihollisesi ja heidän kotinsa.”

Conan Exiles
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat