Uusimmat

Uusi Rock Band -ohjain tuo mukanaan ominaisuuden, jota kaivattiin jo yhdeksän vuotta sitten

15.10.2016 12:00 Tuukka Hämäläinen

rockband-rockband4-001

Rock Band 4 saa pian ilmestyvän Rivals-laajennuksen myötä myös uuden kitaraohjaimen, jota on helpompi säilyttää. Taittuvaa ohjainta mainostetaan erittäin omituisella videolla.

Harmonixin musiikkipeli Rock Band 4 saa 18. lokakuuta uuden Rivals-laajennuksen, joka tuo peliin tarinallisen Rockumentary-moodin, sekä uudenlaisen moninpelin. Samalla markkinoille tulee myös uusi, merkittävästi uudistettu kitaraohjain: Uuden kitaran kaula taittuu tyvestä, jolloin se mahtuu huomattavasti pienempään tilaan.

Harmonix on korjannut Rock Band 4:n kohdalla monia aiempien pelin ongelmia: Kitaran freestyle-soolojen ansiosta vaikeampien kappaleiden sooloista ei muodostu pelaamisen pilaavia esteitä, ja rumpujakin voi nykyään soittaa ilman monille pelaajille haasteellista jalkapedaalia. Helpommin varastoitava ja käsiteltävä ohjain sopii siis hyvin pelisarjan uuteen linjaan.

Uudenlaista kitaraohjainta mainostetaan alla olevalla, humoristisella videolla, jolla testataan, mitkä arkipäiväiset esineet taipuvat ja mitkä eivät. Jos olet joskus miettinyt, voiko banaania tai kaljapulloa taivuttaa, se selviää alta.

Rock Band
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat