Uusi Rock Band -ohjain tuo mukanaan ominaisuuden, jota kaivattiin jo yhdeksän vuotta sitten

15.10.2016 12:00 | Tuukka Hämäläinen

rockband-rockband4-001

Rock Band 4 saa pian ilmestyvän Rivals-laajennuksen myötä myös uuden kitaraohjaimen, jota on helpompi säilyttää. Taittuvaa ohjainta mainostetaan erittäin omituisella videolla.

Harmonixin musiikkipeli Rock Band 4 saa 18. lokakuuta uuden Rivals-laajennuksen, joka tuo peliin tarinallisen Rockumentary-moodin, sekä uudenlaisen moninpelin. Samalla markkinoille tulee myös uusi, merkittävästi uudistettu kitaraohjain: Uuden kitaran kaula taittuu tyvestä, jolloin se mahtuu huomattavasti pienempään tilaan.

Harmonix on korjannut Rock Band 4:n kohdalla monia aiempien pelin ongelmia: Kitaran freestyle-soolojen ansiosta vaikeampien kappaleiden sooloista ei muodostu pelaamisen pilaavia esteitä, ja rumpujakin voi nykyään soittaa ilman monille pelaajille haasteellista jalkapedaalia. Helpommin varastoitava ja käsiteltävä ohjain sopii siis hyvin pelisarjan uuteen linjaan.

Uudenlaista kitaraohjainta mainostetaan alla olevalla, humoristisella videolla, jolla testataan, mitkä arkipäiväiset esineet taipuvat ja mitkä eivät. Jos olet joskus miettinyt, voiko banaania tai kaljapulloa taivuttaa, se selviää alta.

Rock Band
Kaikki jutut aiheesta