Uusi Star Wars -peli peittosi äänestyksessä jopa ylistetyn klassikkopelin

16.05.2022 17:15 Muropaketin toimitus

Lego Star Wars: The Skywalker Saga oli PlayStation-pelaajien suosikkipeli huhtikuussa.

PlayStation Blog järjesti tuttuun tapaan äänestyksen edellisen kuukauden parhaasta pelijulkaisuista, ja voittajaksi nousi pelaajien sekä kriitikoiden kehuma Lego Star Wars: The Skywalker Saga. Uusi Lego-peli peittosi äänestyksessä paitsi maailmalla suositun pesäpallopeli MLB The Show 22:n, myös todellisen kulttiklassikon.

Huhtikuussa nimittäin myös ylistetty indieihme The Stanley Parable kääntyi viimein konsoleille, ja se oli yhtenä ehdokkaana kuukauden parhaaksi peliksi. Lego Star Warsin palikkaseikkailu voitti kuitenkin ykköspaikan, The Stanley Parablen sijoittuessa toiseksi.

Muropaketin arviossa Lego-peli sai neljä tähteä ja runsaasti kehuja. Kriitikkomme summasi kokemuksensa: ”Lego Star Wars: The Skywalker Saga on erittäin viihdyttävä pläjäys, jonka kohdalla epäilijätkin joutuvat tunnustamaan Lego-pelien vetovoiman.”

Lego Star Wars: The Skywalker Saga on saatavilla PS4:n ja PS5:n ohella myös PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille.

LUE MYÖS: Arvostelu | Lego Star Wars: The Skywalker Saga on niin hyvä peli, ettei edes Jar Jar Binks pysty sitä pilaamaan