Uusin Twitter-mokailu osui Nintendon nilkkaan

15.04.2013 18:45 | Jukka O. Kauppinen

Twitter. Nykyajan pikaviestintää ja mokailuja yhdessä ja samassa paketissa. Milloin joku pikkutyttö saa muiden vihat niskaansa, kun Justin Bieber päättää vastata juuri hänelle. Tai Peter Molyneux toteaa, että Twitter-parodiahemmo on oikeastaan oikeassa ja irtisanoutuu Microsofilta päästäkseen taas tekemään jotain pientä ja kivaa. Sitten Microsoftin luovan johtajan kommentit konsoleiden ja nykytekniikan always on-vaatimuksesta kiertävät nettiä, minkä jälkeen onkin Nintendon vuoro ottaa Twitter-turpasaunaa.

Nintendon tapaus on sinänsä selvä ”oho, lipsahti” –vahinko – mutta taitaa jonkun työpaikka olla silti vähän vaarassa. Joku näet kävi morkkaamassa entisen television säälukijan, nykyisen tv-julkkiksen Twitter-kanavalla, että ”miten mokoma aivoton lutka voi päästä näin hyvin esille”.

”Kuka on sponsorisi”, tyyppi kysyi käyttäen termiä, jossa sponsori tarkoittaa yhtä lailla namusetää, ns. sugar daddyä.

Perustrollaus – mutta kun lähettäjä oli Nintendo Korea, niin hupsistalallaa.

Todennäköisintä on, että lähettäjä oli Nintendon työntekijä, joka oli kirjautunut firman tunnuksella. Nintendo Korea kuitenkin kiistää, että lähettäjä ei ollut missään nimessä kukaan firman työntekijä, vaan kommentti on päätynyt pikaviestipalveluun jollain tuntemattomalla tavalla.

Lähde: Nintendo of Korea Entangled in Twitter Controversy

Lisää aiheesta

Microsoftin Twitter-säheltäjä sai kenkää

Molyneux jätti Microsoftin Twitter-parodian vuoksi

Pelaa pornopeliä ja kerro siitä koko maailmalle Twitterissä!

Twitter ja World of Warcraft – epäpyhä liitto kaikkea hyvää vastaan