Uusimmat

Uutispotpuri: kasa animeseikkailuja ja mätkettä

21.10.2015 17:00 Jukka O. Kauppinen

Nyt on muutaman päivän sisään putkahdellut niin paljon uutispläjäyksiä kaikennäköisistä animeseikkailuista, että ne on parempi koota yhteen. Näin:

 

Disgaea 5: Alliance of Vengeance on julkaistu PlayStation 4:lle.

 

Dungeon Travelers 2: The Royal Library & The Monster Seal on julkaistu PlayStation Vitalle.

 

 

Persona 4: Dancing All Night (PS Vita) sai uuden trailerin ja ilmestyy myöhemmin syksyllä. Peli on ”tarinavetoinen musiikkipeli.”

 

Samurai Warriors 4: Empires on ”vaihtoehtoinen näkemys Samurai Warriors 4:n tapahtumiin”. PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle ja PS Vitalle kehitettävä peli on taktista mättöturpiinvetoa historiallisissa maisemissa.

 

BlazBlue: Chronophantasma Extend jatkaa käsittämättömien megaräiskintäpelien saagaa ja tuo tietyn piirin suosimat BlazBluet ensimmäistä kertaa uuden sukupolven konsoleille. PS4:n ja Xbox Onen lisäksi peli julkaistaan perjantaina myös PS3:lle ja PS Vitalle.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/BlazBlue

 

Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below vie Square-seikkailufanit Omega Forcen ja Koei Tecmon kehittämän seikkailun maailmoihin. Hirviöt tekevät selvää kauniista maailmasta, joten pieni sankarijoukko lähtee nitistämään niitä paskiaisia. Peli julkaistiin justiinsa PlayStation 4:lle.

Lisätietoja: http://www.dragonquest-game.com/heroes

 

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat