Uusimmat

Vain pieni osa PS Plus -tilaajista on valmis maksamaan kalliimmasta jäsenyydestä

24.05.2023 16:10 Muropaketin toimitus

PlayStation Plus -palvelun hintavammat Extra- ja Premium-tilaukset eivät suurinta osaa pelaajista kiinnosta.

Sony uudisti vuosi sitten kesäkuussa PlayStation Plus -palvelunsa kertaheitolla. Verkkopelaamisen mahdollistavan tilauksen rinnalle tulivat Extra- ja Premium-tilaustasot, jotka tarjoavat erilaiset pelikirjastot tilaajien iloksi.

Nyt Sony on julkistanut statistiikkaa tilaajista, kertoo Video Games Chronicle. Tilausluvut paljastavat vähemmän yllättäen, että vain vähemmistö PS Plus -jäsenistä on maksanut kalliimmasta tilaustasosta.

PS Plussan jäsenistä 17 prosenttia on Premium-jäseniä ja hieman pienempi joukko, vain 13 prosenttia, on keskimmäisen Extra-tason jäseniä. Yllättäen kaikkein korkein tilaustaso on siis selvästi suositumpi kuin keskitaso.

Vaikka kyse on vähemmistöstä, on tämä silti suuri joukko pelaajia. Maaliskuun lopussa PS Plussalla oli kaikkiaan 47,4 miljoonaa tilaajaa, joten Extra- ja Premium-jäseniä on yhteensä noin 14,1 miljoonaa.

PS Plussan tilaajamäärät putosivat jonkin verran uudistuksen myötä, mutta maaliskuun lopussa ne olivat jo tasoittuneet samalle tasolle kuin vuosi sitten. Sonyn uudistus ei siis näyttäisi pysyvästi karkottaneen pelaajia PS Plussalta.

LUE MYÖS: PlayStation Plus -tilaajien pelikatalogi täyttyy peräti 23 uudella pelillä tässä kuussa