UUSIMMAT

Väite: Final Fantasy VII:n uusintaversiota saadaan odottaa vielä kauan

14.05.2018 08:09 | Muropaketin toimitus

Final Fantasy -sarjan 30-vuotistapahtumassa käydystä keskustelusta paljastuu vahvistamattomia lisätietoja Final Fantasy VII Remaken julkaisuajankohdasta.

Peliklassikko Final Fantasy VII:stä (1997) on kehitetty uusintaversiota jo muutaman vuoden ajan. Viime vuonna projektin kehittäjätiimissä tehtiin kuitenkin suuria muutoksia, ja hiljattain julkaistut työpaikkailmoitukset vihjaavat, ettei peli ole lähellä loppusuoraa.

Nyt Destructoid kertoo uutta tietoa pelin julkaisuajankohdasta. Mikäli tämä pitää paikkansa, ei Final Fantasy VII Remakea odotellessa kannata tosiaankaan henkeään pidättää.

Final Fantasy -sarjan 30-vuotisjuhlatapahtumasta on vuotanut transkripti keskustelusta tuottaja Yoshinori Kitasen ja pelin suunnittelujohtaja Naoki Hamaguchin välillä. Kaksikon mukaan tämänhetkinen arvio Remake-version julkaisusta on vasta vuonna 2023.

Tietoa ei tietenkään ole vahvistettu, ja siihen kannattaa suhtautua huhuna. Transkripti on peräisin nimettömältä henkilöltä, joka osallistui tapahtumaan.

Selvää ei ole myöskään, tarkoittaako arvio, että kaikki episodimuotoisen pelin jaksot olisi julkaistu vuoteen 2023 mennessä. Transkriptin mukaan Hamaguchi ei myöskään pidä ajankohtaa hyväksyttävänä, ja kehittäjien kerrotaan yrittävän saada peli julkaistua aiemmin.

Final Fantasy VII Remake julkistettiin jo vuonna 2015.