UUSIMMAT

Valve etsii tekijöitä ”erittäin salaisille” peleille – onko Half-Life 3 yksi näistä?

16.05.2018 23:06 | Muropaketin toimitus | 1

Half-Lifen kehittänyt Valve hakee tekijöitä “erittäin salaisille” peleille.

Muutama kuukausi sitten uutisoitiin, kuinka Valven nokkamies Gabe Newell kertoi yrityksensä palaavan pelikehityksen pariin. Nyt Valve onkin uudistanut verkkosivunsa ja hakee työntekijöitä uusiin, “erittäin salaisiin” peliprojekteihin.

Näistä salaisista peleistä ei tiedetä vielä mitään, mutta työpaikkailmoituksista päätellen jotkut näistä ovat tarinavetoisia pelejä Portalin ja Half-Lifen malliin.

Valve etsii kenttäsuunnittelijaa joka kykenee luomaan 3D-pelimaailman sekä “elokuvamaisia pelikohtauksia.” Kenttäsuunittelijan lisäksi haetaan myös kirjoittajia. Tämä juuri viittaisi siihen, että jotkut näistä projekteista olisivat tarinavetoisia. Valvelta on aiemmin lähtenyt käsikirjoittajia kuten Marc Laidlaw, joten uutta verta kaivataan kovasti.

Kaikkein turvallisinta Valvelle olisi palata jatko-osien pariin, jos se aikoo vakavasti ryhtyä jälleen kehittämään pelejä. Uusi Half-Life, Portal tai Left 4 Dead räjäyttäisivät pankin täysin varmasti.

Onkin mielenkiintoista nähdä mitä Valvella oikein muhii, ja Muropaketti jääkin innolla seuraamaan tilannetta.

Keskustelu

Marc Laidlaw oli toki merkittävin HL-käsikirjoittaja, mutta on toki hyvä mainita myös Chet Faliszek ja Erik Wolpaw, jotka olivat myös keskeisiä HL-käsikirjoittajia (HL2:EP1/EP2). He olivat myös tavallaan Laidlawin oppipoikia jotka olisivat jatkaneet HL-tarinaa Laidlawin lähdettyä. Loppujen lopuksi kaikki kolme lähtivät Valvelta.

Muropaketin uusimmat