Vauva.fi:n perjantaihuumorit pelikeräilystä: ”Onko tämä nyt saatana ihan oikein??”

18.03.2016 14:20 | Jukka O. Kauppinen

Taas ovat parisuhdeasiat ihan huonosti. Milloin on sukat lattialla, milloin posti tuo kolmannet uudet kengät viikon sisään, milloin mies ostelee ihan liikaa retropelejä.

Sillä näin taas, missäs muualla kuin Vauva.fi-foorumilla:

Muutimme miehen kanssa hiljattain yhteen, lapsia ei ole.

Mies on aivan hulluna peleihin ja pelaamiseen, ja asiasta on väännetty kättä ennenkin. Jos hän ei seuraa jotain peliä, niin hän itse pelaa jotain, tai sitten on ostelemassa pelejä, kirppareilta, huuto.netistä, uutena…

Tämä osteleminen onkin koitunut ongelmaksi. Nyt viimeisen vajaan kuukauden aikana postin kautta on tullut 5 peliä, yhden on ostanut uutena. Eli 6 peliä vajaassa kuukaudessa. Tarkkaa en tiedä paljonko näihin on rahaa mennyt, mutta tämä uusi peli maksoi lähemmäs 50 euroa.
Rahaa meillä ei liiaksi asti ole, pärjäämme, mutta joudumme miettimään menoja.

Mies tietää että pidän jatkuvaa pelien ostelemista turhana rahanmenona, ja nyt näköjään hän on alkanut tilailemaan pelejä salaa.
Tänään hän tuli töistä, valitteli huonoa oloa ja sanoi menevänsä lepäämään. Minä puuhasin hetken omiani, kunnes tarvitsin makuuhuoneesta jotain ja menin sen kummempia ajattelematta sinne. Mies oikein hätkähti kun ei osannut odottaa minua, ja eihän se siellä mitään lepäillyt vaan avasi taas postipakettia!
En tässä vaiheessa sanonut mitään, lähdin vain pois.

Kinaamista, marttyyrisointia ja murjottamista, niitä on elämä tehty. No, niin kauan kuin kukin huolehtii parisuhteissakin ensin yhteiset asiat ja kustannukset alta pois, niin eivätköhän ihmisen omat rahat ole hänen omia rahojaan. Käytti niitä sitten hyvin tai huonosti. Kyllähän joku käytti taannoin puolessa vuodessa (tms) ihan kokonaisen satasen johonkin tankkipeliinkin, ja sekin oli kauheaa!

Mutta kovat keskusteluthan siitä seurasivat, tietenkin klassisten ”jätä se sika” -vastausten kera.

Vauvailusta kertoi ensin Retrolordi.com.

Lisätietoja: Vauva.fi, Onko tämä nyt saatana ihan oikein?? (Mies ja raha-asiat)

Lisää aiheesta

Vauva.fi viihdyttää: naisvoimalla tuotettu mobiilihitti Cities Skylines

Maanantaikomediaa: lapsiavaltuutettu ja Vauvafoorumilaiset kauhistuivat Ylen väkivaltapeliohjelmasta

Muropaketin uusimmat