VR tulee määrittelemään PlayStation 5:n, Microsoft tuskin hyppää virtuaaliseen kelkkaan uudella Xboxilla, tietää VR-pelikehittäjä

07.11.2018 18:32 | Muropaketin toimitus

Eräs pelikehittäjä näkee, että virtuaalitodellisuus tulee olemaan PlayStation 5:n olennainen ominaisuus. Sen sijaan Microsoftia ei VR tunnu kiinnostavan.

Virtuaalitodellisuus osana pelaamista ei jäänyt pelkäksi tussahdukseksi, sillä sen suosio on hitaasti mutta varmasti kasvamassa. Esimerkiksi Astro Bot Rescue Mission ja Deracine ovat sellaisia VR-julkaisuja jotka ovat olleet pelaajien mieleen. Myös PlayStation VR on osoittautunut toimivaksi järjestelmäksi.

VR-kokemus Mind Labyrinth VR Dreamsin parissa työskentelevän Frost Earth Studion Andrea Marinelli on todennut haastattelussa, että virtuaalitodellisuus tulee olemaan seuraavan konsolisukupolven ytimessä.

Marinelli toivoo, että tulevat konsolit ovat niin tehokkaita, että ne tukevat korkean resoluution VR-järjestelmiä. Hänen mukaansa eräs konsolivalmistaja tulee panostamaan virtuaalitodellisuuteen kilpailijaansa enemmän.

“Sonylle VR on kasvava markkina-alue, kun taas Microsoftia tämä ei tunnu kiinnostavan laisinkaan”, Marinelli toteaa.

Mind Labyrinth VR Dreams on saataville PlayStation 4:lle ja PC:lle.