Warner lupaa uutta Batman-peliä jo tänä vuonna

13.02.2013 10:00 | Juho Anttila

Rocksteadyn Batman: Arkham Asylum ja Batman: Arkham City ovat eittämättä ehkä kaikkien aikojen parhaita supersankaripelejä. Jatkoa sarjalle on odoteltu jo Arkham Cityn salahuoneeseen piilotetun vihjeen paljastumisesta saakka ja nyt sitä saattaa olla luvassa nopeammin kuin osasimme odottaakaan.

Warnerin talousjohtaja John K. Martin julisti yrityksen tulosjulkistuksen yhteydessä, että seuraava Batman: Arkham -sarjan peli ilmestyisi jo tänä vuonna. Ajankohta noudattelisi kieltämättä jo nähtyä julkaisutahtia, sillä Arkham City ilmestyi kaksi vuotta Arkham Asylumin jälkeen.

Se, mistä Batman-pelistä on kyse ei sen sijaan ole niinkään varmaa. Rocksteadyn on huhuttu työskentelevän niin sanottuun sarjakuvien hopeiseen aikaan sijoittuvan Batman-pelin parissa. Kyseinen peli sijoittuisi aikaan ennen tähän mennessä julkaistujen Batman: Arkham -pelien tapahtumia.

Warner-pomojen silmissä kyseinen teos voi hyvinkin näyttäytyä saman jatkumon pelinä, mutta toisaalta aiemmat huhut ovat sijoittaneet kyseisen pelin julkaisupäivän aikaisimmillaan ensi vuoden puolelle. Onko kyse tästä pelistä, onko Rocksteadyltä tuloillaan myös huhuttu Arkham World, vai löytyykö Warnerin takataskusta toinen Batman-peliä takova studio? Jäämme odottamaan mielenkiinnolla tarkempia uutisia.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Seuraava Batman on Arkham World?

Haastattelussa Batman-pelin tekijät: Rocksteady Studios

Pelastiko Batman Wii U:n julkaisupelien valikoiman?

Muropaketin uusimmat