Wasteland 2 julkaistaan myös pelikauppoihin

11.07.2013 16:32 | Jukka O. Kauppinen

Kickstarter-keräyksen kautta tuotantoon polkaistu Wasteland 2 –roolipeli saapuu myös suuren yleisön ulottuville, eikä vain rahoittajien ja nettiostajien ladattavaksi. inXile Entertainment –studio näet kertoo tehneensä julkaisusopimuksen pelin fyysisestä julkaisusta kovassa nousussa olevan Deep Silver –studion kanssa.

Deep Silverin pelivalkoimasta löytyvät nykyään sellaiset pelit kuin Dead Island, Metro Last Light ja Saint’s Row IV. Aiemmin  firma on julkaissut mm. Risen 2:n ja Katherinen.

Deep Silverin julkaisudiili tarkoittaa käytännössä sitä, että inXile keskittyy Wasteland 2:n kehitykseen ja julkaisee pelin digiversiot. Deep Silver puolestaan huolehtii pelin pakettiversioiden tuotannon ja jakelun, sekä lähettää Kickstarteriin osallistuneiden palkintoroinat. Diilin myötä inXilelle jää myös enemmän joukkorahoitusrahoja varsinaiseen pelikehitykseen.

Kätevä bonus on sekin, että Deep Silverin Q&A-testiosastoa voidaan käyttää pelin laadunvalvontaan ja bugijahtiin. Eikä sekään haitanne, että julkaisudiilin myötä Deep Silver tulee varmasti käyttämään PR-muskeleitaan pelin promoamiseen.

 

inXile alleviivaa, ettei mitään pelin oikeuksia siirry Deep Silverille, eikä isompi julkaisija voi vaikuttaa pelin sisältöön.

Pelistä julkaistiin myös uusi kuvakaappaus, jonka kaksi eri versiota demoavat käyttöliittymän muokattavuutta. Eri asioita voi siirrellä ja venytellä mielensä mukaiseksi.

Lisätietoja: http://wastelandrpg.tumblr.com/

Lisää aiheesta

Wasteland 2 valmistuu vauhdikkaasti

Ensimmäinen pelivideo Wasteland 2:sta!

Wasteland 2 hakee uskottavuutta oikeasta tieteestä

Meni Wasteland 2 syteen tai saveen, Brian Fargo tykkää Kickstarterista