World of Tanks -julkaisija herättää Master of Orionin henkiin

10.06.2015 11:30 Juho Anttila

Vuoropohjainen Master of Orion on varsinainen strategiapeliklassikko. Avaruusseikkailu sai aikanaan kaksikin jatko-osaa ennen katoamistaan pelikartalta. Tauko ei tosin ollut kovin suuri yllätys, sillä erehdyttävästi taulukkolaskentaohjelman pelaamiselta tuntunut Master of Orion III oli jo melkoisen kuiva pelikokemus.

Viimeksi pelisarja pompsahti otsikoihin, kun World of Tanksista tuttu Wargaming osti pelisarjan oikeudet Atarin konkurssipesästä vuonna 2013. Brändiä ei olla jätetty makaamaan pöytälaatikkoon, vaan firma aikoo oikeasti polkaista sarjan käyntiin uudelleen.

Varsinaisen kehitystyön tekee argentiinalainen NGD Studios. Lisäksi mukaan on värvätty avainhenkilöitä alkuperäisen Master of Orionin kehitystiimistä. Tekijät lupaavat tuttua ja perinteille uskollista pelattavaa tuotuna teknisesti nykypeleiltä edellytetylle tasolle. Tähän mennessä kuulostaa lupaavalta, joskin on pakko myöntää, että vähemmän tunnettu NGD Studios on tässä yhtälössä vielä täysin tuntematon muuttuja. Toivottavasti porukka on haasteen tasalla ja uusi Master of Orion nousee edeltäjiensä edellyttämälle tasolle.

Lisätietoja: http://eu.wargaming.net/

 

Lisää aiheesta

Master of Orion, Total Annihilation ja Star Control löysivät uudet, yllättävät kodit

Wargaming.Net löi hynttyyt yhteen mobiilikehittäjän kanssa

Varaslähtö – World of Warships