UUSIMMAT

World of Warcraft -elokuva myöhästyy

25.04.2015 20:00 | Juho Anttila

Pelielokuvat ovat pääasiassa melkoista kuraa, mutta mahtuu joukkoon sentään kourallinen siedettäviäkin tapauksia. Huippusuosittuun World of Warcraft -verkkoroolipeliin perustuvasta elokuvasta toivotaan kovasti onnistujaa. Projektia on väännetty pitkään ja hartaasti ja mukana on ollut jos jonkinlaisia tekijämiehiä.

Alun perin leffan piti ilmestyä jo tämän vuoden joulukuussa. Tämä päivämäärä peruttiin kuitenkin jo hyvän aikaa sitten ja uudeksi ensi-iltapäiväksi määräytyi vuoden 2016 maaliskuun 11. päivä. Vaan nytpä on käynyt niin, ettei tämäkään päivämäärä pidä paikkaansa.

Elokuvan ohjaaja Duncan Jones twiittaa, että julkaisija on päättänyt World of Warcraftin kelpaavan kesäleffaksi. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että ensi-iltakin siirtyy kesäksi. World of Warcraft -elokuvan uudeksi ensi-iltapäiväksi onkin määräytynyt kesäkuun 10. päivä 2016. Toivottavasti lykkäykset on tämän leffan osalta nyt tässä ja raina saadaan vihdoin ulos kaiken kansan ihmeteltäväksi.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Miltä World of Warcraft –elokuvan traileri näyttää? Lehti ei saanut näyttää videota, joten he piirsivät trailerin kuviksi

World of Warcraft -elokuvan ensimmäiset näyttelijävalinnat julkistettiin

World of Warcraft -elokuva sai ilmestymispäivän

Keskustelu

Huoh….jälleen kerran Domen toimitus….kyseessä EI OLE ”World of Warcraft -elokuva”, vaan ihan vain Warcraft-elokuva, joka ei edes perustu millaan tavalla itse MMO-peliin, vaan ensimmäisen Warcraft-RTS pelin (Orcs& Humans, julkaisuvuosi 1994) tapahtumiin…..nyt vihdoin ja viimein ne faktat kuntoon, ei ole ensimmäinen kerta kun syötätte virheellistä tietoa kyseisestä leffasta…

Muropaketin uusimmat