Uusimmat

X-COM-kirja sai rahat kasaan, tilaa se silti!

16.01.2016 18:00 Jukka O. Kauppinen

Mestari Kuorikoski sai sitten Mesenaatin joukkorahoituskampanjassaan viiden tuhannen euron minimisumman kasaan X-COM-kirjansa tekemiseen. Hieno homma! Sitten vain vielä toiset viisi tonnia, että kirjasta saadaan tosi, tosi hyvä! Joten jos tuommoiset hienot, klassiset UFO/X-COM-strategiapelit vain millään tasolla kiinnostavat, niin mieti ihmeessä sattuisiko sinulla olemaan 30 euroa sijoitettavaksi johonkin tasokkaaseen.

” X-COM-pelisarjan lähtölaukauksena toiminut UFO: Enemy Unknown syntyi jo 80-luvun villeinä Spectrum-vuosina, kunnes kuihtui olemattomiin epäonnisten yrityskauppojen seurauksena – vain palatakseen takaisin pelimaailman parrasvaloihin vuonna 2012.

X-COM – Tietokonepelien klassikot on tekijähaastattelujen kautta rakentuva historiikki tästä ikonisesta pelisarjasta. Ääneen pääsevät niin X-COMin kanssa tekemisissä olleet kuin henkisiä jatko-osia tehtailleet henkilötkin.”

Teokseen kerätään parhaillaan rahaa Mesenaatissa pyörivällä joukkorahoituskampanjalla. Tukeminen tarkoittaa käytännössä kirjan ennakkotilausta. Tarjolla on kaksi eri kirjaversiota, jotka maksavat 29,90/34,90 euroa.

Lisätietoja: https://mesenaatti.me/x-com-tietokonepelien-klassikot/

Lisää aiheesta

Pelikopteri #018 – matkailua menneessä ja tulevassa (Checkpoint)

Suuret seikkailupelit – rakkaudella rakkaista peleistä [kirja]

Wiikon wanha: Pathway to Glory ja Pathway to Glory: Ikusa Islands (2005)

X-COM – pelikirjailija tarttuu seuraavaksi mahtaviin ufoilupeleihin