Xbox One S yllättää ennakkotilauksillaan

29.06.2016 11:31 Juho Anttila

Microsoft teki E3-messuilla tempun, joka voidaan nähdä myös itsensä ampumisena jalkaan. Ensin firma julkisti uuden, pienikokoisemman version Xbox One -konsolista. Myöhemmin firma kuitenkin kertoi, että ensi vuonna luvassa on moninkertaisesti tehokkaampi huippukonsoli. Miksi ostaa siis uusi pikkulaite, kun ihan kohta luvassa on paljon kovempi laite?

Ilmeisesti Xbox One S on kuitenkin löytänyt markkinarakonsa, sillä Xbox-markkinoinnista vastaavan Mike Nicholsin mukaan laitteen ennakkotilaukset vetävät hämmästyttävän hyvin. Microsoft ei ole julkistanut kovia lukemia, mutta firman mukaan sekä fanit että jälleenmyyjät ovat innoissaan laitteesta.

Xbox One S on 40% alkuperäistä laitetta pienempi. Konehuoneen puolella ei olla tehty kuitenkaan suurempia kompromisseja, sillä vekotin tukee suoraan 4K-resoluutioon yltäviä Blu-Ray-levyjä. Tallennustilaa laitteesta löytyy kahden terabitin verran, tosin luvassa on myöhemmin myös kevyemmällä tallennustilalla varustettuja halvempia konsoliversioita. Xbox One S saapuu kauppoihin jo elokuussa.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: www.xbox.com

Lisää aiheesta

E3: Uusia ohjaimia Xbox-pelaajille

E3: uusi Xbox One S on hurjasti pienempi, somempi ja fiksumpi

E3: Microsoft julkaisee uuden, hoikemman Xbox Onen