UUSIMMAT

XCOM: Enemy Unknown astuu moninpeliareenoille

13.08.2012 10:45 | Juho Anttila

XCOM

Vanhan koulukunnan pelaajat ovat olleet varsin innoissaan Firaxis Gamesin uudesta XCOM: Enemy Unknown -pelistä. Niin ikään työn alla olevan räiskintäpeliversion järkyttämille retrosedille uudenvanhahtava näkemys klassikosta kelpaa. Mutta on tulevassa XCOM:ssa jotain uuttakin, nimittäin moninpeli.

Kyseessä ei ole yhteistyöpeli, vaan kahdestaan pelattava kuolonottelutyylinen pelitila. Moninpelillä ei myöskään ole minkäänlaista tarinallista yhteyttä yksinpelikampanjaan, mikä mahdollistaa suuremman vapauden joukko-osastoja suunnitellessa.

Moninpeli antaakin pelaajille mahdollisuuden kasata kuuden hengen joukkueensa vapaasti sekä XCOM-sotilaista että muukalaisista. Luvassa on myös kymmenittäin erilaisia haarniskoja, aseita, esineitä ja luokkakohtaisia kykyjä. Näin kertoo virallinen pressitiedote aiheesta.

Itsekin varovaisen toiveikkaasti XCOM:a odottavana toivotan moninpelilisäyksen tervetulleeksi. Vaikka XCOM-pelit ovatkin perinteisesti olleet yksinäistä puuhaa, kelpaa toimiva moninpelikin toki niin kauan, kun kehitysresurssit eivät ole varsinaisesta pääpelistä pois. Sen näemme lokakuun 9. päivä, kun XCOM: Enemy Unknown ilmestyy.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Uusi XCOM-strategia sai julkaisupäivän

Firaxiksen XCOM kuulostaa aina vain paremmalta

Firaxisin XCOM tukee modeja ja PC-versiossa on kunnon käyttöliittymä

Lue myös

Forza Motorsport 4: July Car Pack DLC (Xbox 360)

Far Cry 3 – ohjaaja kertoo hulluudesta ja kauneudesta

Europa Universalis IV julkistettiin – katso video (päivitetty)

DayZ:n luoja avautuu menestyksen tuomasta stressistä