Zombieseikkailu Dayz ylitti miljoonarajan

14.01.2014 18:00 | Jukka O. Kauppinen

Bugit ja puutteet ovat harvemmin myyntivaltteja tietokonepelille. Dayz-zombieseikkailun kohdalla ne eivät ole silti olleet este, päinvastoin. Steamin Early Access –palvelussa julkaistu nettikauhupeli näet ylitti jo miljoonan myydyn pelin rajan. Jos nyt pelistä kannattaa varsinaisesti vielä puhua, pikemminkin betasta.

Dayz on ollut Early Access –myynnissä vasta kuukauden.

Peli julkaistiin alkujaan Arma 2 –pelin modina, mutta sen hurja suosio ja maine yllyttivät Bohemia Interactiven tekemään modista itsenäisen, täysimittaisen pelin.

Lisätietoja: http://dayzgame.com/

Lisää aiheesta

Armeijan selviytymisleiri viidakossa inspiroi DayZ –selviytymispelin 

Dean Hall varoittaa: DayZ:n Early Access voi osoittautua pettymykseksi 

Erämaalääkärit auttavat DayZin zombietuhon selviytyjiä

Itsenäinen DayZ myi varoituksista huolimatta mukavasti 

Keskustelu

Jooh, mutta kieltämättä onhan tuo aika paska peli. Tällä hetkellä. On tosiaan parempiakin vaihtoehtoja, mutta omalta osalta tämä buumi meni ohi jo.

Wasteland arma 3:lle sopii omaan makuun paljon paremmin. Enempi pvp:tä ilman turhia statisti zombeja.

@3 On se kyllä kieltämättä surullista, että porukka tosiaan tituleeraa day zetaa betaksi, vaikka pelin mainitaan olevan alpla – versio sekä dayz:n sivulla että steamissa.

Sen verran huono peli, että muutamassa päivässä tullu +50h pelattua.
Tulkaa ruotsalaisilla servereillä käymää Solnichniyssä. Siellä tarjotaan ruokaa ja valkaisuaineita. Jos hyvä säkä käy niin selviää raiskauksella. Vertakin saa jos veriryhmät ei matchaa…

” Jos nyt pelistä kannattaa varsinaisesti vielä puhua, pikemminkin betasta. ”

En nyt väkisin viilaa pilkkua, mutta kyseessä on aikainen alpha-versio ja beta tiedossa vasta aikaisintaan 2014 jouluksi

@1

Sä oot varmaan yks näistä kellä on mennyt alphan tarkoitus täysin ohi. Kyllä huomaa että on myyty miljoona kun näiden kiukuttelijoiden määrä on kasvanut ihan räjähdysmäisesti.

Muistutuksena vielä.

”We strongly advise you not to buy and play the game at this stage unless you clearly understand what Early Access means and are interested in participating in the ongoing development cycle.”

Ehkä paskin peli mitä oon ikinä pelannu meni kyllä rahat hukkaan!

Muropaketin uusimmat