ZombiU:n parannettu versio julkaistaan konsoleille ja PC:lle

31.07.2015 13:00 | Miikka Lehtonen

ZombiU oli Wii U:n alkutaipaleen kiinnostavimpia pelejä. Moni harmitteli, kun peli jäi konsolin puutteesta johtuen pelaamatta. Älkää enää harmitelko, sillä nyt siitä tulee versio muillekin laitteille.

Jokunen viikko sitten jo huhuttiin, että ZombiU olisi saamassa versiot myös uusille konsoleille. Kyseessähän on WiiU:n julkaisupeli, joka yhdistelee roguelike-elementtejä ja zombimättöä. Pelaaja on Lontoon raunioissa elävä selviytyjä, joka yrittää etsiä ruokaa, varusteita ja liittolaisia zombien keskellä. Kun kuolema sitten tulee, mikä on aika väistämätöntä, pelaajan entinen ruumis jää vaeltamaan kaduille zombina kaikki vanhat lootit mukanaan. Jos ne haluaa takaisin, on edessä itsemurha. Viivästettynä.

Peli oli tunnelmallinen ja kiehtova, mutta jäi suurelta yleisöltä pelaamatta, koska Wii U nyt myy suunnilleen yhtä hyvin kuin jääkuutiot Antarktiksella. Harmin paikka, mutta nytpä on uusi tilaisuus, sillä ZombiU on nimetty uudelleen Zombiksi ja julkaistaan ”paranneltuna versiona” PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Julkaisukin tapahtuu ilahduttavan pian, jo elokuun 18. päivänä.