Pikapelaajat tahkoavat uusia ennätyksiä Super Mario Odysseyssa – Voiko pelin läpäistä alle tunnissa?

07.08.2018 21:02 | Muropaketin toimitus

Super Mario Odysseyssa on lähiviikkoina tehty ahkerasti uusia speedrun-tuloksia. Pikapelaajat uskovat, että mittava peli on läpäistävissä jopa alle tunnissa.

Super Mario Odyssey julkaistiin vasta viime lokakuussa, mutta vajaan vuoden aikana speedrun-pelaajat ovat viilanneet pitkän tasohyppelypelin maailmanennätyksen hämmästyttävän lyhyeksi. Polygon kertookin, että tällä hetkellä pelaajat tavoittelevat jo lähes mahdottomalta kuulostavaa alle tunnin läpäisyaikaa.

Tuorein maailmanennätys on vain kahden päivän takaa, jolloin saksalaispelaaja Suisaiga peittosi pelin Any% -sarjassa ajalla 1 tunti, 1 minuutti ja 34 sekuntia. Sitä edeltävä ennätysaika oli kahdeksan sekuntia hitaampi, ja se ehti olla voimassa vain viitisen päivää. Tilannetta voi seurata Speedrun.comista.

Polygonin mukaan pikapelaajien keskuudessa uskotaan, että peli on kuin onkin läpäistävissä alle tunnissa. Toistaiseksi voidaan kuitenkin vain arvailla, millä konstilla ylimääräiset puolitoista minuuttia saadaan ennätysajasta hiottua.

Alta näet Suisaigan maailmanennätyspelin kokonaisuudessaan.