PlayStation paljasti viisi peliä, jotka saapuvat PlayStation 4:lle tänä vuonna – katso trailerit

02.04.2020 20:59 | Muropaketin toimitus

Tässä viisi peliä, jotka julkaistaan PlayStation 4:lle tämän vuoden aikana.

PlayStation on ilmoittanut julkaisevansa tänä vuonna viisi peliä PlayStation 4:lle, ja niistä kerrottiin trailereiden kera.

Pelit ovat Boundary, Going Under, John Wick Hex, Biped ja Windbound.

John Wick Hex julkistettiin viime vuonna, ja lupaava peli on parhaillaan saatavilla myös PC:lle. Se pohjautuu suosittuihin John Wick -elokuviin. John Wick Hex julkaistaan toukokuun 5. päivä.

Biped julkaistiin PC:lle maaliskuussa, ja se ilmestyy PlayStation 4:lle huhtikuun 8. päivä. Se on co-op-toimintaseikkailupeli, jossa lähdetään robotteina suorittamaan erilaisia tehtäviä.

Windbound on tunnelmallinen seikkailupeli, joka vie pelaajat kauan sitten unohdettuun saaristoon. Siinä tutkitaan pelimaailmaa, ja pelissä on myös selviytymiselementtejä. Se saapuu markkinoille elokuun 28. päivä.

Going Under on roguelite, joka heittää syvälle luolastoihin ja kirotun teknologiayrityksen raunioihin. Going Under julkaistaan syyskuussa.

Boundary on pimeään avaruuteen sijoittuva räiskintä, jossa yritetään selviytyä painovoimattomassa ympäristössä. Se tulee saataville myöhemmin tänä vuonna.

Muropaketin uusimmat