UUSIMMAT

Polygod on uutuuspeli Dark Soulsin ja Cupheadin ystäville

07.12.2017 12:22 | Muropaketin toimitus

Early Access -versiona myytävä Polygod saa ensi vuonna virallisen julkaisun. Kehittäjän mukaan peli on tarkoitettu pelaajille, jotka pitävät todellisista haasteista.

Indiepeli Polygod on ollut saatavilla Early Access -versiona Steamissa jo lokakuusta asti, mutta harva pelaaja lienee sitä huomannut. Nyt PC Gamer kertoo, että peli saa ensi vuonna virallisen julkaisunsa, ja se ilmestyy samalla kertaa PC:n lisäksi myös Xbox Onelle ja Nintendo Switchille.

Polygod on ”minimalistinen roguelike FPS-peli”, joka sisältää proseduralisesti luodut tasot ja suuria boss-taisteluita. Kehittäjien mukaan pelin onkin tarkoitus tarjota todellinen haaste pelaajille, jotka siitä nauttivat.

”Polygod on suunniteltu hardcore-pelaajille, jotka rakastavat haastavia pelikokemuksia Binding of Isaacin, Dark Soulsin ja Cupheadin tyyliin”, kommentoi pääsuunnittelija Dominic Obojkovits PC Gamerin mukaan.

”Olemme luoneet peliin yllättävän syvän järjestelmän edistymiseen ja aseiden muokkaamiseen, ja uskomme pelaajien palaavan yrittämään vielä yhden kerran uudelleen ja uudelleen.”

Alta näet Polygodin tuoreen trailerin. Pelin tarkkaa julkaisupäivää ei ole kerrottu.

Muropaketin uusimmat