Uusimmat

PS4:n Spider-Man -pelistä voi alkaa Marvel Studiosin elokuvien kaltainen peliuniversumi

22.04.2018 08:23 Muropaketin toimitus

Syksyllä ilmestyvä Marvel’s Spider Man on kehittäjien mukaan suunniteltu osaksi suurempaa universumia, mutta Insomniac Games ei halua ”mennä asioiden edelle”.

Marvel Cinematic Universe -elokuvien jatkumo etenee ensi viikolla jo 19. elokuvaansa, kun The Avengers: Infinity War saa keskiviikkona ensi-iltansa. Ensi syksynä PlayStation 4:lle ilmestyvä Marvel’s Spider-Man -peli on kuitenkin itsenäinen niin suositusta elokuvasarjasta kuin muista peleistäkin.

Insomniac Games -studion luova johtaja Bill Rosemann paljastaa tuoreessa haastattelussa, että peli voisi silti avata oven laajemmalle Marvel-pelien universumille. Rosemannin mukaan peli sisältää runsaasti viittauksia eri puolille Marvelin sarjakuvamaailmaa, ja Spider-Manin New Yorkin on tarkoitus tuntua osalta laajempaa universumia.

Rosemann kuitenkin korostaa, etteivät kehittäjät ”halua mennä asioiden edelle.”

”Jopa MCU aloitti yksittäisillä elokuvilla”, kehittäjä toteaa The Telegraphin haastattelussa. ”He laittoivat Iron Manin loppuun Nick Fury -kohtauksen, mutta uskoiko kukaan, että se todella johtaisi The Avengersiin? Tai nyt Infinity Wariin?”

Rosemann toteaakin, että Insomniacin tavoitteena on ensisijaisesti tehdä hyvä Spider-Man-peli.

”Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Haluamme vain varmistaa, että jokainen yksittäinen peli on mahtava.”

Marvel’s Spider-Man ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 4:lle 7. syyskuuta.