Rakkaus löytyy pelihallista – no ei oikeasti, mutta pelissä tämäkin ihme on mahdollista

18.02.2020 08:24 | Muropaketin toimitus

Fiction Factory Gamesin tarinapeli Arcade Spirits päästää pian muodostamaan romansseja myös PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja Nintendo Switchillä.

Pelihallit ovat valtaosin jääneet historiaan, mutta eivät Arcade Spiritsin maailmassa. Kasarityylisessä visual novel -pelissä nimittäin eletään vaihtoehtohistoriaa, jossa peliteollisuuden vuoden 1983 romahdusta ei koskaan tapahtunut ja pelihallit elävät ja voivat hyvin 2000-luvulla.

PlayStation Blogissa esitellään laajemmin peliä, joka on juuri saanut julkaisupäivän uusille alustoille. Arcade Spiritsissä pelaaja pääsee luomaan oman hahmonsa rikkaaseen tarinamaailmaan, jossa voi muodostaa ystävyyssuhteita ja romansseja kaikkien hahmoja kanssa, sukupuoleen katsomatta. Tarinan edetessä päästään myös tekemään runsaasti valintoja, jotka ratkaisevat jääkö pelihalli pystyyn ja kuinka kertomus lopulta päättyy.

Syntikkavetoisella ääniraidalla varustettu Arcade Spirits on jo nyt saatavilla PC:lle, Linuxille ja Macille, ja 1. toukokuuta se saapuu myös PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille. Alta näet pelin tuoreen trailerin.

Muropaketin uusimmat