UUSIMMAT

Rockstar lupaa viimein korjauksen Red Dead Redemption 2:n pahimpaan bugiin – samalla selvisi mistä se todella johtuu

07.11.2018 08:12 | Muropaketin toimitus

Red Dead Redemption 2:n katoavien kumppaneiden ongelma on ratkaistu, ja Rockstar Games valmistelee parhaillaan päivitystä peliin.

Viikonloppuna kerroimme hittipeli Red Dead Redemption 2:ssa löydetystä bugista, jolla oli kovin ikävät seuraukset. Useiden pelaajien kohtama pelibugi johti siihen, että pelin Chapter 2 -vaiheen aikana osa pelihahmoista katoaa päähenkilön leiristä, eikä heiltä saatavia tehtäviäkään pääse täten pelaamaan. Yhden olennaisen tehtävän aikana pelaajille myös opetetaan kalastaminen, ja ilman tehtävän läpäisyä tämä peliominaisuus ei avaudu lainkaan.

Viikonloppuna tarjolla oli vain pelaajien löytämä tapa kiertää pelibugi, mutta se tarkoitti useille pelaajille palaamista aiempaan tallennukseen tai pelin aloittamista kokonaan alusta. Nyt Video Gamer kuitenkin kertoo, että myös Rockstar Games on viimein reagoinut laajalti raportoituun bugiin. Studio valmistelee parhaillaan korjaavaa päivitystä, ja samalla kehittäjät ovat kertoneet paikallistaneensa, mikä saa hahmot katoamaan.

Pelaajat olivat täysin oikein huomanneet, että tehtävä, jonka jälkeen avainhahmot katoavat leiristä, on Unclelta saatava tehtävä nimeltä Polite Society, Valentine Style. Rockstar on nyt selvittänyt, että bugi liittyy pelin jatkamiseen checkpointista tuon tehtävän aikana.

Jos siis pelaaja mokaa kerrankin Polite Societyn aikana ja valitsee Retry Checkpoint -vaihtoehdon, saattaa bugi ilmestyä. Tämä selittää, miksi pelibugista ovat kertoneet monet pelaajat, sillä kyseisessä tehtävässä on esimerkiksi takaa-ajo, jossa voi helposti tehdä virheen.

Rockstar tulee korjaamaan ongelman tulevassa päivityksessä, mutta sitä odotellessa kannattaa pelaajien jättää Retry Checkpoint käyttämättä Polite Society -tehtävässä. Jos moka sattuu, kannattaa suosiolla keskeyttää tehtävä kokonaan.

Muropaketin uusimmat